Jotain uutta reseptiä
Eilen päätin että jotain uutta reseptiä pitäisi löytää .
Tuossa nettiä selaillessa löysin lopulta uutta mielenkiintoista.
löysin sivut http://therecipecritic.com/2016/06/creamy-parmesan-garlic-mushroom-chicken/
Jossa herkullien näköinen kuva ja päätin yrittää tehdä jotain sinnepäin.
Ei muuta kuin kauppaan ostamaan tarvikkeita.
- 2 rkl oliiviöjlyä
- suolaa
- pippuria
- herkkusieniä
- kermaista parmesanni-valkosipuli kastike
- 1 dl voita
- 2 valkosilulinkynttä jauhettu
- 1 rkl vehnäjauhoja
- n. 1,4 dl kanalientä
- 2 , 8 dl kerma
- n. 1,4 dl parmesanjuustoraastetta
- 1 tl valkosipulijauhe
- 1/4 tl suolaa
- 1 tl pippuria
- n. 2 ,8 dl pinaattia
1. mausta kanat pippurilla ja suolalla
2. Paistinpannulle oliiviöljyä ja paista kanat 3-5 min kummaltakin puolelta .
3. Poista kanat lautaselle ja paista viipaloidut herkkusienet muutaman min. ja laita lautaselle sivuun .
4. Tee seuraavaksi kastike
5. Lisää pannulle voi ja valkosipuli. Kuullota niitä ja lisää jauhot ja vatkaa niitä kunnes sakenee.6. Vatkaa kanaliemi, kerma, parmesanjuusto , valkosipuli jauhe, pippuri ja suola .
7. Lisää pinaatti ja anna kiehua hiljalleen kunnes alkaa paksuuntua.
8. Lisää kana ja sienet takaisin kastikkeeseen.

Lopputulos oli mitä mainioin. Syötiin tätä riisin ja ruusukaalin ja meloonisalaatin kera.
Sen verran hyvää että voisi tehdä uudelleenkin tätä.
Ehkä hieman paksumpaa voisi kastike olla .
Ja itse en noudattanut ohjeita ihan täsmällisesti . Laitoin aineita noin suunnilleen , mutta syötävää tuli silti.
Suht´nopeasti tämä valmistui. Voisi ensi kerralla tehdä ratatoulea vielä lisäksi ja ehkä kokeilla pastan kanssa . Jonka voisi laittaa suoraan kastikkeeseen hautumaan.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti