Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

                         Ruokaohjeita 

Jalluhärkä on hyvää vaihtelua ainaiselle kanaruualle . 

Ainekset 
  • 500g naudan paistisuikaleita 
  • 1 iso sipuli
  • 4 dl ruokakermaa
  • 1/2 dl Jaloviinaa ( tai brandya/konjakkia)
  • 2 tl Dijon sinappia
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustaapippuria
  • 1 rkl kastikemaitzenaa
  • ruokaöljyä
                                     Ohje :

Pilko sipuli, laita paistinpannuu  tai wokkiin sen verran ruokaöljyä, että pohja lähes peittyy, paista sipuleita kunnes ne ovat läpikuultavia ja niissä on vähän väriä , siirrä sipulit sivuun . 


Laita pannuun uusi kerros öljyä ja paista naudansuikaleet kolmessa erässä niin että niissä on hiukan väriä. 

Laita paistetut naudansuikaleet ja sipuli takaisin pannuun ja lisää kerma, jaloviina, Dijon sinappi, suola , pippuri ja kastikemaitzena . 

Kun seos kiehuu siirrä se kannelliseen pataan tai uuniastiaan . 

Hauduta 150¤c uunissa vähintään tunti. 




Tarjoile padan kanssa lisäkkeenä riisiä, pastaa tai perunaa. 



Tässä lopullinen annos , salaatin kera, 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti